Acasa / Despre noi

Despre noi

BUTAN GRUP este o companie romana cu capital privat, specializata in proiectarea, fabricatia, montajul si punerea in functiune, in principal, a instalatiilor de ridicat intr-o paleta foarte larga de functii si capacitati.
Sediul administrativ: Galati, Str. Traian, nr.463

Sediu Butan Grup

25 de ani de Butan Grup

   In decursul timpului, BUTAN GRUP s-a dezvoltat abordand cu succes si alte lucrari complexe in domeniul constructiilor si instalatiilor industriale.
   BUTAN GRUP a dezvoltat si sectorul de productie instalatii de ridicat si dispozitive conexe noi la Baza de Productie proprie amplasata pe DN 26 km.15, in judetul Galati, Romania.

Hala productie Butan Grup

   Societatea are implementat si mentine sistemul integrat de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001 : 2015, al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001 :2015, precum si sistemul de sanatate si securitate ocupationala in conformitate cu cerintele standardului SR ISO 45001:2018, fiind certificata de catre ROCERT S.A. Bucuresti.
   De asemenea, BUTAN GRUP este autorizata de catre Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR

BUTAN GRUP partenerul dumneavoastra in proiectarea, fabricarea si montarea instalatiilor de ridicat, a halelor industriale “la Cheie” si a altor tipuri de instalatii si structuri metalice.

   In domeniile de activitate ale BUTAN GRUP, colaborarea cu partenerii sai se realizeaza pentru a obtine maximum de satisfactie pentru clienti in ceea ce priveste produsele sau serviciile, cat si satisfacerea cerintelor tuturor partilor interesate privind activitatea in ansamblu a organizatiei.
Furnizam solutii avansate si flexibile:

  • In metalurgie si siderurgie
  • In santiere navale
  • In combinate de celuloza si hartie
  • in porturi si zone cu facitilitati industriale
  • pentru instalatii de ridicat
  • in zone cu instalatii miniere

   In prezent BUTAN GRUP este specializata pe domeniile: INSTALATII DE RIDICAT, CONSTRUCTII SI INSTALATII INDUSTRIALE, CONFECTII METALICE, ingloband activitati de consultanta si proiectare cu detalii de executie, fabricatie, asamblare, reparatii, modernizari, mentenanta si service.

Solicita oferta personalizata

Contacteaza-ne si iti oferim tot suportul necesar pentru alegerea solutiei potrivite pentru afacerea ta